top of page

Milyen készülékek közül választhatsz?Avagy a Digitális Reklám portfóliója

Az utóbbi hónapokban egyre többen érdeklődtök készülékeink megvételéről vagy bérléséről. Ezzel a cikkünkkel szeretnénk megkönnyíteni a helyzeteteket, így összegyűjtöttük nektek a portfóliónkban szereplő készülékeket és néhány tippet a hatékony használatukról. Ha ebben a megterhelő gazdasági helyzetben szeretnél kiemelkedni a versenytársaid közül, illetve, ha a tavaszi konferenciaszezon előtt álltok, akkor ez a cikk nektek szól! Jó olvasást kívánunk! 😊digitális reklám portfólió termékek

Első körben nézzünk néhány érvet, ami a #digitalsignage eszközök mellet szól!1. Könnyebb felkelteni a vásárlók figyelmét


Magyarországon még kevés vállalkozás vetette bele magát a digitalizációba. Ezáltal a #digitalsignage készülékeit használva könnyen fel tudod kelteni a látogatók figyelmét, aminek köszönhetően nagyobb eséllyel tudod bővíteni ügyfél-, vendégkörödet. Olyan helyen vagy rendezvényen, ahol több versenytársad jelen van, például a kirakatokba elhelyezve vagy konferenciákon használva, garantáltan ki fogsz emelkedni a versenytársaid közül, így nagyobb versenyelőnyre tehetsz szert.


2. Javíthatod a vásárlói, látogatói élményt


A digitalizáció korát éljük, így egyre nagyobb elvárás, hogy a vállalkozások is felvegyék a lépést a technológiai fejlődéssel. A készülékeink hozzájárulhatnak a céged presztízsének és a vásárlói élménynek a növekedéséhez. Ezáltal jobban benne maradhatsz a vendégeid emlékezetében, nagyobb eséllyel térnek vissza hozzád a későbbiekben, illetve nagyobb eséllyel hagynak pozitív értékelést az interneten, vagy nagyobb valószínűséggel fognak téged ajánlani az ismerősi körödben. A készülékeink ezen előnyét kihasználhatod, ha éttermet üzemeltetsz, ha szállodád van vagy kereskedelemben dolgozol, de akár konferenciákon is jobb benyomást tudsz tenni a látogatókra.


3. Azonnali kommunikációra ad lehetőséget


A készülékeink másik nagy előnye, hogy távoli vezérléssel azonnal módosítható a tartalom. Az állandóan rohanó és gyorsan változó világunkban nagy szerepe van a gyors és pontos kommunikációnak. Ezt a funkciót rendezvényeken előszeretettel kiélvezik partnereink, akár konferenciákról, akár csapatépítésről van szó, lévén, hogy a programterv változásának kommunikálására azonnal lehetőség nyílik. Emellett az üzletekben elhelyezett #kijelzők a figyelemfelhívás mellett meg tudják jeleníteni az aktuális szezonális termékeket, akciókat, promóciókat a készletszám mellett, amikkel csökkenteni tudod a készlet megmaradásának esélyét.


Most nézzük meg, hogy milyen eszközök közül választhattok!1. Totemoszlop

digitális reklám totemoszlop

A totemünk nagyméretű, vandálbiztos információs oszlop, érintőképernyős kijelzővel. Embermagasságú, 80-170 cm közötti képátlójú kijelzővel rendelkezik. Főképpen üzletekbe, bemutatótermekbe, köztéri területekre ajánlott elhelyezni. Interaktív (pl. memóriajáték) vagy vizuális tartalmak (pl. 3D-s látványterv) megjelenítésével figyelemfelkeltővé válhatsz, és jobban meg tudsz maradni látogatóid emlékezetében.


2. Kioszk

digitális reklám kioszk

Kioszkjaink szintén érintőképernyős, interaktív információs pultok, derékmagasságban elhelyezett 60-110 cm képátlójú döntött kijelzővel. Elsősorban éttermekbe, kiállításokra, beltérre ajánlott. Éttermek esetén meg tudod jeleníteni az aktuális menüt, amennyiben valami elfogyott az étlapról lehetőséged van azonnali módosításra, ezzel is elkerülve a kellemetlen fogyasztói élményt.


3. Fali kijelző

digitális reklám fali kijelzők

Falra szerelhető professzionális signage monitor akár érintőkijelzős beltéri és kültéri kivitelben is, 30-250 cm közötti képátlójú kijelzővel, akár 7/24 órában folyamatosan üzemeltethető. Fali kijelzőket gyakran használnak konferenciákon. A konferenciatermek mellett elhelyezett fali kijelző mutatni tudja az adott teremben következő előadást, ami váratlan programváltozás esetén módosítható. Éttermekben meg tudjátok jeleníteni az aktuális menüt, kedvezményeket. Fürdők, hotelek esetében pedig a különféle szolgáltatásokat tudjátok kivetítetni, ezzel lehetőséget adva a különféle szolgáltatás igénybevételére vagy akár a keresztértékesítésre.


4. Kültéri kijelzők


Extra magas fényerejű (2500-3000 nits) digitális interaktív kommunikációs kijelzők. Időjárásálló (hűtött, fűtött), vandálbiztos (biztonsági üveggel ellátott) különféle megoldások formájában. Kirakatokban a fényviszonyok és jobb láthatóság érdekében érdemesebb kültéri kijelzőket elhelyezni.


5. Fizetős megoldások

digitális reklám fizetős megoldások

Érintőképernyős interaktív totemoszlop, vagy kioszk, amely készpénzmentes bankkártyás fizetést tesz lehetővé a nagyméretű információs és hirdetési felületen. A kivitel többféle színben falra szerelhető és fix talpon álló változatban is rendelhető.


6. Digitális LCD polcél kijelző

digitális reklám LCD polcél

A kereskedelemben egyre jobban közkedvelt a digitális polcél, amin figyelemfelkeltő dinamikus tartalmat lehet megjeleníteni közvetlenül az áru előtt a polcokon az árcímke mellett, illetve függőlegesen is elhelyezhető a display-eken.


7. Tartalomlejátszók


Központilag vezérelhető megjelenítő egysége az információ-szolgáltatási és interaktív rendszereinknek. Képes minden típusú kijelző támogatására, akár a már meglévő TV-k és monitorok bevonására is a központi tartalom-szerkesztő és menedzselő rendszerünkbe.Ha kíváncsiak vagytok, hogy a gyakorlatban hogyan működnek az eszközeink, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot egy virágzó együttműködés érdekében!

sales@digitalisreklam.hu

+36-30-639-55-04
Comentarios


bottom of page