top of page

2023-as digitális reklámtrendek és azok magyarországi megjelenése

A digitális reklám iparág világszerte robbanásszerű fejlődést mutat. A Technavino riport szerint idén 23%-os növekedésre számíthatunk ezen a területen. De mik a legújabb trendek és hogyan látszanak ezek Magyarországon?


digitális reklám, okoskijelző, áruház, bolt, üzlet
Okoskijelzőnk egy CBA üzletben

Főbb trendek a világpiacon:

  • Kültéri hirdetések térnyerése: Nagy kijelzők díszítik a városok köztereit, bevásárlóközpontokat, irodaházakat. A cégek ezzel hatékonyabban érik el a közönséget.

  • Holografikus reklámok: A fogyasztók figyelmét még eredményesebben lehet felkelteni ezen futurisztikus megjelenítésekkel.

  • QR-kódok és Metaverzum: A QR-kódok továbbra is népszerűek a gyors információhoz jutás érdekében. Ezenfelül a digitális reklámozás már a metaverzumban is jelen van.

  • Videó alapú értékesítés: A reklámvideók nézése közben közvetlenül vásárolhatók meg a termékek.


E trendek közül számos már Magyarországon is megjelent, de a teljes "digitális média" forradalom csak most kezdődik el hazánkban.


Új igények a digitális eszközökkel szemben:

A vásárlók friss és releváns tartalmat várnak a digitális kijelzőktől, melyekkel könnyebben navigálhatnak és informálódhatnak. Az automatizálás, AI, és a CRM integráció is egyre elterjedtebbé válnak, és fontos szerepet játszanak az ügyfélélmény (UX) javításában.

totem, digitális reklám, okoskijelző
Totemünk egy COOP üzletben

A fenntarthatóság szerepe:

A digitális megoldások környezetbarát alternatívákat kínálnak a hagyományos nyomtatási megoldásokhoz képest. Azok a vállalkozások, melyek ezen eszközöket használják, nemcsak a környezetet védik, de a fogyasztói igényekhez is alkalmazkodnak.


Jövőbeli kihívások:

A kereskedelmi egységeknek meg kell találniuk az egyensúlyt a kezdeti beruházások és a hosszú távú megtérülés között. A tartalom frissítése és a vásárlók érdeklődésének fenntartása folyamatos kihívást jelent. Ezekre a kihívásokra tudunk goldásokkal szolgálni.


Mit kínálunk?

A kereskedelem számára a hagyományos fali kijelzőkön túl, bel és kültéri interaktív

információs oszlopokat, digitális LCD polcéleket, speciális nyújtott kijelzőket, kóstoltató pultokba és egyedi display-ekbe beépített kijelzőket, bankkártyával működő kioszkokat, sorszámhúzó rendszereket, izgalmas, személyre szabott, egyedi digitális játékokat kínálunk. Cégünk grafikus csapata igény esetén távolról menedzseli (szerkeszti, frissíti, időzíti,

digitális reklám, okoskijelző, áruház, bolt, üzlet, étterem

statisztikázza) a kijelzőkön megjelenő tartalmat és műszaki csapatunk az egész ország területén rendelkezésre áll üzemeltetés és karbantartási feladatok ellátására.

Az idei évben többféle új digitális megoldást fejlesztettünk, többek között az interaktív kínáló pultot, ami infra szenzoros mozgásérzékelővel ellátva a polcról levett termékekkel kapcsolatos információkat jeleníti meg digitális kijelzőn.



A jövő sikeres vállalatai azok lesznek, amelyek képesek gyorsan és hatékonyan reagálni a változásokra, miközben fenntartható és innovatív megoldásokat kínálnak ügyfeleik számára. A digitális reklám iparág dinamikusan fejlődik, és mi mindig a legújabb trendekkel együtt mozgunk. Tarts velünk ezen az izgalmas úton! Ha kérdésed merül fel a fent leírtakkal kapcsolatban, akkor keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

bottom of page