top of page

Rólunk mondták

Már több mint 20 éve vagyunk a magyar piacon, és számtalan iparágban képviseltetjük magunkat. Több fürdőben, hotelben, irodában, étteremben, kórházban megtalálhatjátok készülékeinket. Ebben a cikkünkben szeretnénk beavatni titeket, hogy eddig milyen visszajelzéseket kaptunk ügyfeleinktől.


Kreatív Kontroll

Vavrek Balázs, marketingvezető

totem, digitális reklám, okoskijelző, marketing

"Ha rutinos rendezvényszervező vagy, akkor valószínűleg egyetértesz velem abban, hogy a helyszíni élmény mennyire meghatározó. Hiába epic a cégcsoportod és bivalyerős a branded, sok résztvevő azt látja belőled, amit a helyszínen adsz (és arra fog emlékezni, amit ott tapasztal).


Szóval amikor Ágiék kihoztak egy gigászi képernyőt a rendezvényünk bejáratához (bocs, nem tudom a pontos nevét, de nagyon király), akkor éreztem, hogy "Na! Nem programfüzetekkel szórakozunk, hanem tessék, mindenki arcába kapja a digitális élményt, ahogy az egy rendes Y generációs cégtől elvárható".


Aztán amikor mutatta, hogy nemcsak a programot rakták rá, hanem mindenféle hasznos infót is (kiállítók, előadók, program oldala, Instagram-feed), akkor már emelkedett a pulzusom az izgalomtól.


Amikor pedig azt láttam, hogy a vendégek előszeretettel nyomkodják a nagy kijelzőt és örülnek neki (sőt még fotózkodnak is vele, hogy mutassák, hogy itt voltak), akkor éreztem, hogy ez jó döntés volt.


Nyilván az egódnak jót tesz, ha a rendezvényed menő. Azon fölül ott az üzleti racionalitás: pedig ez a megnövelt helyszíni élmény építi a branded és ez éri el, hogy a következő rendezvényeidre is elmenjenek."



Kereskedelmi Marketing Trendek Kft.

Jagodics Rita, ügyvezető

digitális reklám, okoskijelző, marketing, totem, rendezvény

„Szinte kötelező rendezvénykellék. Okos, mutatós, figyelemfelkeltő. Ha egy cég szeretetné újra- és újra megtölteni a rendezvényeit, akkor a külsőségekre, dekorációra is oda kell figyelnie. És még ráadásul költséghatékony is a Digitálisreklám megoldása, mert egyben katalógus, szórólap, információ átadás.

Köszönöm a segítségeteket a Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencián.”



Intalion Kft.

Takács László, ügyvezető

digitális reklám, okoskijelző, marketing, totem, bérlés, totemoszlop

„Egy digitális totemoszlop bérlése kapcsán fordultunk a Digitális Reklámhoz. Megcsavartuk azzal, hogy a rendezvény előtt az utolsó pillanatban kezdtünk el velük beszélgetni. Ilyen gyorsaságot és pontosságot még nem láttam. A totemoszlopot úgy összerakták nekünk pillanatok alatt, hogy csak pislogtunk. Arról nem is beszélve, hogy elképesztően jó lett! Na és az sem elhanyagolható, hogy órát lehetne hozzájuk igazítani, úgy szállítanak. Csak ajánlani tudom Őket!”



Infotér Kft.

Marczis Réka, marketing és szponzorációs vezető

digitális reklám, okoskijelző, marketing, rendezvény, totem, totemoszlop

„A Digitálisreklám.hu Kft információs oszlopai és interaktív kijelzői segítették vendégeinket a tájékozódásban az Infotér Konferencián, Balatonfüreden az Anna Grand Hotelben.


Az esemény színvonalát növelték a modern kijelzők, a látogatók szinte folyamatosan „nyomkodták” az interaktív monitorokat, informálódva a napi programokról, a kiállítókról, a szponzorokról. Nagyon hasznos volt számunkra a kijelzőkön megjelenő információ konferencia alatti módosításának lehetősége, mellyel többször is éltünk. Kérésünknek megfelelően szinte azonnal frissítették a készenlétben álló grafikusok a megjelenő tartalmat és a helyszínen is folyamatosan biztosították a rendszerfelügyeletet.


Idén is a Digitálisreklám.hu Kft-vel fogunk dolgozni a balatonfüredi Infotér Konferencián.


Mind olyan kiállítónak, rendezvényszervezőnek ajánlom, aki szeretné a hagyományos roll-upok és megállító táblák helyett látványos, figyelemfelkeltő smart megoldást.”



Foodtime.hu Kft.

Hankó Tamás, ügyvezető igazgató


"A Digitális Reklám rendszert 2018 eleje óta kezdtük el használni. Olyan megoldást kerestünk vendéglátó egységünkbe, ami átfogó megoldást és nagyfokú mobilitást biztosít, mindezt könnyű kezelhetőség mellett, hogy a munkatársak is megfelelően tudják kezelni, kis idő ráfordítás után.


A Digitális Reklám rendszerről elmondható, hogy a megjeleníteni kívánt információknak szinte csak a képzelet szab határt! Tetszőleges számú kijelzőn, külön-külön vagy egymással szervesen összefüggő tartalmakat lehet megjeleníteni. Ezek a tartalmak a hozzá kapott kezelőfelülettel, minden különösebb szakértelem és hosszas oktatás nélkül, rövid időn belül gyakorlottan használhatóak a sokrétű lehetőségek ellenére. Szövegek, képek, videók és animációk sablon alapján, kis idő ráfordítással, akár napi szinten újratervezhetők.

digitális reklám, okoskijelző, marketing, foodtime, étterem

Egy új rendszer bevezetésénél a legnagyobb rizikót az adott rendszer megbízhatósága és stabilitása szokta jelenteni – különös tekintettel az egyedi fejlesztésű rendszerekre. Nagyon kellemes meglepetés volt, hogy ezzel a rendszerrel az eddig eltelt időszak alatt egyszer sem volt semmilyen probléma. A funkciók működtek, rendszerleállás nem volt és egyszer sem jelentkezett semmilyen jellegű hiba. Különösen figyelemre méltó ez azért is, amit a rendszer egyik legnagyobb előnyének is gondolok: a komplett tervezés és megjelenítés bárhonnan-bármikor elvégezhető. A tervező-grafikus vagy bármely megbízott munkatárs részére a munka a világ bármely pontján elkészíthető és egy gombnyomással frissíthető-megjeleníthető. A tulajdonos-üzletvezető részére az ellenőrzés-véleményezés ugyancsak bárhonnan elvégezhető! Összességében elmondható, hogy a digitális megjelenés nyújtotta előnyöket ez a rendszer minden tekintetben ki tudja használni, nagyfokú a stabilitása és a megbízhatósága, könnyen megtanulható és kezelhető – bátran ajánlom."



OXXO Hungary

Andor Katalin,


„Először dolgoztam a Digitális Reklámmal, de ilyen gyors, kreatív és pontos csapattal még nem találkoztam. Köszönjük még egyszer a szuper oszlopokat és a kiváló munkát, TÖKÉLETES lett, amit összeraktatok az anyagainkból, szinte mindenki megállt kicsit megnézni. Gratula és köszönet az egész csapatnak!”



Nobu

Interjú készült az Nobu maketing menedzserével

Szatmári Laura, marketing menedzser

digitális reklám, okoskijelző, marketing, nobu, étterem, kioszk

„Nagyon elégedettek vagyunk a digitális kijelzőinkkel kapcsolatban, melyek segítségével egy izgalmas felületen tájékoztathatjuk a vendégeinket az aktuális menüinkről, rendezvényeinkről és egyéb étteremmel kapcsolatos hasznos információkról. A csapat pedig szuper, nagy terhet vesznek le a vállamról a felületek frissítésével és a tartalomfeltöltéssel, melyet mindig gyorsan és precízen végeznek el.”


Szerszámkell.hu Barkácsáruház

Nagy Gábor, ügyvezető, tulajdonos


„Nagyon köszönöm a segítséged! A kijelző nagyon jól működik, összességében emeli az üzlet színvonalár és a vásárlók is imádják. Sikerült azt megvalósítani, amit szerettünk volna és amit megbeszéltünk.”



Nagyon örülünk minden elégedett ügyfélnek. Reméljük, hogy a jövőben egyre több ügyfelünknek tudunk magas színvonalú projekteket leszállítani és elégedettséget okozni. 😊

bottom of page