top of page

A Digitális Reklám készülékei


reklám digitális készülék kijelző okos kioszk
Elérhető készülékeink

Az adventi időszakban a vásárlási kedv növekedésnek indul, és elkezdődik a karácsonyi ajándékok beszerzése. Ezzel párhuzamosan nem szabad elfelejteni, hogy az utóbbi hetekben a covid-19 negyedik hullámának felszálló ágát éljük, így egyre több esetszám és egyre több szabályzás várható. Ebben az időszakban egyre fontosabb szerepet játszanak a biztonsági előírások, amiben a #digitalsignage segítségetekre lehet. Hogyan?



✔️ Az aktuális vírushelyzeti szabályokat instant tudod kommunikálni (pl.: bevásárláshoz kötelező a bevásárlókocsi használata)

✔️ Ki tudod írni, hogy hány ember tartózkodik a boltban, és hányan jöhetnek még be.

✔️ Aktuális vásárlólétszámnak köszönhetően csökkenhet az épületen belüli várakozási idő, így javítható a vásárlói élmény.

✔️ Útvonaltervező programnak köszönhetően a látogatók azonnal megtalálhatják a célállomást, így csökkenthető az emberi kontaktok száma.

✔️ Hozzájárulhat a fizikai távolságtartás betartásához.

✔️ Egyes készülékek képesek mérni a látogatók testhőmérsékletét is, így megelőzhető a fertőzés terjedése.


Egyre több helyen veszik igénybe a digitalsignage előnyeit, és helyeznek kioszk -okat az üzletekbe. Az üzletekben elhelyezett kijelző felhívja a figyelmet a szezonális termékekre, akciókra, promóciókra, ezzel csökkentve a készlet megmaradásának esélyét, mindeközben építi a cég brandjét, és hozzájárulhat a biztonságos vásárlói élmény javításához.


Ha te is a biztonságos vásárlás mellett döntesz, és igénybe szeretnéd venni készülékeinket, ne aggódj, gondoltunk rád, és összeszedtük milyen eszközök közül válaszhattok:



1. Totemoszlop


reklám digitális készülék kijelző okos kioszk
Totemünk

A totemünk nagyméretű, vandálbiztos, információs oszlop érintőképernyős kijelzővel. Embermagasságú, 80-170 cm közötti képátlójú kijelzővel rendelkezik. Főképpen üzletekbe, bemutatótermekbe, köztéri területekre ajánlott elhelyezni.





2. Kioszk


reklám digitális készülék kijelző okos kioszk
Kioszkunk

Kioszkjaink szintén érintőképernyős, interaktív információs pultok, derékmagasságban elhelyezett 60-110 cm képátlójú döntött kijelzővel. Elsősorban éttermekbe,

kiállításokra, beltérre ajánlott.







3. Fali kijelző


reklám digitális készülék kijelző okos
Fali kijelzőnk

Falra szerelhető professzionális signage monitor akár érintőkijelzős beltéri és kültéri kivitelben is, 30-250 cm közötti képátlójú kijelzővel, akár 7/24 órában folyamatosan üzemeltethető.




4. Kültéri kijelző



Extra magas fényerejű (2500-3000 nits) digitális interaktív kommunikációs kijelzők. Időjárásálló (hűtött, fűtött), vandálbiztos (biztonsági üveggel ellátott) különféle megoldások formájában.



5. Bankkártyás fizetős megoldások



Érintőképernyős interaktív totemoszlop, vagy kioszk, amely készpénzmentes bankkártyás fizetést tesz lehetővé a nagyméretű információs és hirdetési felületen.



6. Tartalom lejátszók



Központilag vezérelhető megjelenítő egysége az információ-szolgáltatási és interaktív rendszereinknek. Képes minden típusú kijelző támogatására, akár a már meglévő TV-k és monitorok bevonására is a központi tartalom-szerkesztő és menedzselő rendszerünkbe.



Ha kíváncsiak vagytok, hogy a gyakorlatban hogyan működnek az eszközeink, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot egy virágzó együttműködés érdekében!

+36-30-639-55-04







bottom of page