top of page

Ezennel bemutatom a 2022-es konferenciaszezon sztárjait!

Idén is rengeteg rendezvényen voltunk jelen közvetlenül és közvetetten is. Sok cég döntött úgy, hogy igénybe veszi a szolgáltatásainkat és a digitális technológiák nyújtotta még kiaknázatlan előnyeit.


A konferenciákon nagyon hasznos eszközök a kioszkjaink, melyeket ha a kiállító standjaik mellé helyeznek a cégek akkor segítségükkel könnyen be tudják mutatni a látogatóknak a szolgáltatásaikat, a honlapjukat, cégprofiljukat. De akár egy érdekes képgaléria, videó jó alapja egy kialakuló beszélgetésnek.


Digitális reklám, marketing, kiállítás, digital signaget, konferencia

Egy másik nagy lehetőség konferenciák esetében a totemjeink használata. Idén ősszel is számos helyszínen tettek jó szolgálatot. Több helyen a bejáratnál helyezték el őket, és rajtuk futottak a programok, terembeosztások, előadók, közérdekű információk.

Ha nagy helyszínről beszélünk, akkor érdemes lehet a standokat, vagy az épületeket egy térképen megjeleníteni, hogy a látogatók könnyen megtalálják a rendezvény egyes helyszíneit. Ezt még azzal „fűszerezhetjük”, hogy nem egyszerű térképként funkcionál az eszköz, hanem interaktív módon, pl. érintésre az adott objektumról még számtalan érdekes információt jeleníthetünk meg.


És most nézzük meg hol találkozhattatok cégünkkel idén ősszel!



1. ITBN - Informatikai Biztonság Napja


A Groupama Arénába 4 totemet is bérelt tőlünk új ügyfelünk, amiken a legfontosabb információk futottak.



2. Portfólió Lakás Kiállítás


Az idei Portfólió Lakás Kiállítás sem tudta óriás információs felületeinket nélkülözni, amelyeken ingatlanok és a nagylelkű szponzorok is helyet foglaltak.


Digitális reklám, marketing, kiállítás, digital signaget, konferencia, portfolio kiallitas

3. Brain Bar


A Brain Bar számunkra eddig ismeretlen volt, azonban nagyon örülünk, hogy a nemzetközi KIKAPCS alapítvány számára idén egy kioszkunk segítségével még az azonnali adományozás is lehetségessé vált az érdeklődök számára.



4. Internet Hungary


Itt saját standunknál izgalmas játékokkal találkozhattak azok, akik kipróbálták digitális kijelzőinket.


Digitális reklám, marketing, kiállítás, digital signaget, konferencia

5. Infótér


Jelen voltunk az Infotér 2022 Konferencián is, ahova a korábbi évekhez hasonlóan idén is nagyon sok totemoszlopot és interaktív kijelzőt vittünk, melyeken a programok és a szponzorok anyagai futottak.


Digitális reklám, marketing, kiállítás, digital signaget, konferencia, infotér 2022

6. Marketing Summit


Szeptember 15-én a Marketing Summit-en közvetetten kint voltunk mi is. A 120 éves IBUSZ-nak készítettünk egy kvízt egyik kioszkunkon: ha valaki jól teljesített, akkor többféle IBUSZ ajándék közül is választhatott. A résztvevők nagyon élvezték a játékot!


Digitális reklám, marketing, kiállítás, digital signaget, konferencia, ibusz, játék, gamifikáció

7. Business Days


Nem utolsó sorban pedig a hazai FMCG szektor legnagyobbjaival networkingeltünk Tapolcán a Business Days Konferencia keretein belül.

A rendezvényre vittünk magunkkal interaktív kijelzőket, ahol a napi programok futottak és a szponzorok logói, videói, illetve a StarStore verseny nyertesei is megtekinthetőek voltak.


Digitális reklám, marketing, kiállítás, digital signaget, konferencia

És még nincs vége az évnek! Novemberben és december további helyszíneken találkozhattok digitális eszközeinkkel, megoldásainkkal, játékainkkal.



Összefoglalás


A közérdekű információáramlás idén is szintet lépett.


A szervezők meg tudják jeleníteni a programot, amelyben ha esetleges változások következnek be, akkor a módosítások Interneten keresztül azonnal frissíthetőek távolról. Ezenkívül nincs nyomdaköltség és napjainkban fontos környezettudatos szemléletmód sem utolsó, hiszen az eszközök sok-sok éven át minimális ráfordítással használhatóak. Digitális kijelzők alkalmazása pedig nagymértékben emeli egy esemény nívóját, modern hatást kölcsönöz, és ami nagyon fontos szempont: gyorsan felállítható és mozgatható.


Ha még hezitálsz, hogy vegyél vagy bérelj egy totemet, vagy kioszkot, akkor van lehetőséged kipróbálni a bérlést!


Ha további információkra lenne szükséged, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot kedves kis csapatunk szívesen válaszol bármilyen felmerülő kérdésedre!









bottom of page