top of page

Hogyan tudsz versenyelőnyre szert tenni a digitális reklámeszközökkel a karácsonyi időszakban?

Frissítve: 2022. dec. 14.

A karácsonyi időszak nagyszerű lehetőséget nyújthat a vállalkozásod fellendítésére. Hogyan? Természetesen nem mással, mint a digitalsignage eszközök, például totemek, okoskijelzők, digitális polcélek és kioszkok segítségével. A digitális eszközök a karácsonyi marketingstratégia részévé válhatnak. Ebben az időszakban nagy a vásárlói igény, akár magánemberként a karácsonyi ajándékok vásárlása miatt, akár a cégként a fennmaradt budget elköltése szempontjából. Karácsony témájú tartalommal növelni tudod a megjelenésed, a céged presztízsét és több vásárló figyelmét keltheted fel.


Adunk néhány tippet, hogy hogyan tudsz karácsonykor nagyobb forgalmat generálni a digitalsignage eszközök segítségével.


1. Készíts ünnepi üdvözlőkártyát!


Akár munkavállalóid, alvállalkozóid, ügyfeleid vagy potenciális ügyfeleidről, vásárlóidról van szó, mindenkinek jól eshet és mindenki figyelmét felkeltheti a karácsonyi üdvözlőszöveg. Érdemes ugyanazokat a megjelenési eszközöket használni, amiket eddig használtál, amikhez könnyedén hozzá tudsz illeszteni egy-egy karácsonyi üdvözletet. Ez az üdvözlet lehet akár egy kellemes karácsonyi idézet, „Kellemes karácsonyi ünnepeket” felirat, vagy akár egy karácsonyi hangulatkeltő kép.


Tipp: A tartalomgyártásnál ügyelj arra, hogy az üdvözlőszövegnél ugyanazokat a színeket és betűtípusokat használd, mint amit a céges márkád esetében!



2. Érdemes mozgó vagy interaktív tartalmat készíteni

ditiális reklám, digital signage, karácsony, xmas, totem kiosz, polcél

Annak érdekében, hogy ki tudj emelkedni a versenytársak közül

praktikus mozgó tartalmakat

gyártani. Ezek még figyelemfelkeltőbbek, könnyebben fel tudod kelteni a járókelők figyelmét, és egyedi vásárlói élményt tudsz nyújtani a célközönségednek. Milyen tartalmat érdemes gyártani? Készíthetsz akár karácsonyi videókat vagy hangulatkeltő karácsonyi GIF-eket integető mikulásról, hóesésről, a szánjukat húzó rénszarvasokról, vagy akár kandallóban lobogó tűzről. Ezeken felül a kijelzőkön megjeleníthetsz karácsonyi memóriajátékot, szókirakót, puzzlet, vagy digitális szerencsekereket.



3. Hívd fel a látogatók figyelmét a karácsonyi akciókra, kampányokra!


Sok fogyasztónak nincs kapacitása utánajárni a szezonális akcióknak, emiatt

érdemes az aktuális karácsonyi akciókra és kampányokra felhívni a vásárlók figyelmét a

digitalsignage eszközökkel. Megjeleníthetsz rajtuk kedvezményes árú termékeket, szolgáltatásokat, egyedi karácsonyi csomagokat.


Például, ha étteremben dolgozol fel tudod tüntetni a legújabb karácsonyi menüt, ha szállodaiparban dolgozol, akkor a karácsonyi kedvezményes ajánlatokat.


Praktikus lehet digitális POS-t használni, ami szemmagasságban helyezkedik el a polcokon, így még jobban ki tudod emelni a kedvezményes termékeidet a versenytársaktól.


A digitális tartalmak előnye, hogy a tartalom azonnal módosítható, ha változás állna be a kampányokban, akkor van lehetőséged azonnal módosítani a kijelzők tartalmát, így megbízható és naprakész tartalommal növelni tudod a vásárlóid bizalmát.


Tipp: Érdemes lehet a kedvezményes termékek, szolgáltatások készletszámát is feltüntetni, hogy hiány esetén a vásárlókat ne érje csalódás.


Ha szeretnél többet megtudni digitális polcélünkről, látogass el a következő oldalra: https://bit.ly/3Hk9sdJ



4. Értesítsd a vásárlóidat az ünnepi nyitvatartásról!


Az ünnepi időszakban a boltok eltérően szoktak nyitva lenni, ez teszi kiemelt fontosságúvá a nyitvatartás kommunikálását. Érdemes lehet már decemberben elkezdeni informálni az érdeklődőket annak érdekében, hogy tudják tervezni a vásárlásukat, és ne szalassz el potenciális vásárlókat.


Reméljük, hogy tudtunk inspirálni ezzel a bejegyzésünkkel, és ki tudod használni az idei karácsonyi időszakot a digitalsignage eszközök használatával annak érdekében, hogy kiemelkedj versenytársaid közül, még jobban növelni tudd az értékesítés forgalmát, ezáltal még több bevételre tudj szert tenni. Ha felkeltettük az érdeklődésed, keress elérhetőségünk bármelyikén! https://www.digitalisreklam.hu/


Ha szeretnél többet megtudni digitális kijelzőinkről, látogass el a következő oldalra: https://bit.ly/3HkslgN


Ha kíváncsi vagy a Digitális Reklám készülékeire, ezt az oldalt javasoljuk: https://bit.ly/3FAn8QB



ditiális reklám, digital signage, karácsony, xmas, totem kiosz, polcél





bottom of page