top of page

Irodaházak - Digitális Elektronikus Keretrendszer (SoliDEyes)

Ahogy előző írásunkban megígértük, most bemutatjuk nektek az általunk kifejlesztett Digitális Elektronikus Keretrendszert. Ennek lényege, hogy a digitális kijelzőkön a hagyományos lejátszási funkciók mellett lehetőség nyílik különböző szenzorok jelére személyre szabott kommunikációt indítani. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egy döntési fa fut le a háttérben a szenzor jelére reagálva, ami egyedi tartalmat fog megjeleníteni attól függően, hogy mit érzékel a szenzor: pl. QR-kód, vagy életkor, illetve a felhasználó neme, esős idő, stb.


A tartalommegjelenítő szoftverünknek (SolideEyes) köszönhetően a módosítások azonnal megjelennek a kijelzőkön és nem kell egyesével pendrive-okkal bíbelődni az esetlegesen nehezen megközelíthető kijelzők esetében sem. Ez nagyon hasznos tulajdonság, ha például egy irodaházban 10-20-30 kijelző is megtalálható, amin akár azonos vagy különböző tartalmat szeretnénk futtatni, hiszen 1 ember 1 gép előtt ülve el tudja intézni a módosításokat, de igény esetén ebben mi is tudunk segíteni. Ennek a programnak a használata nem igényel programozói tudást, bárki könnyen el tudja sajátítani. Ezen felül cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a hardver beszerzésétől kezdve a telepítésen át, egészen az egyedi projektek igény szerinti megtervezésében/kivitelezésében.


A SoliDEyes felhőalapú szoftverben használható érintőképernyős megoldás, digitális térkép útvonalkeresővel, kamera, nyomtató, QR-kód generátor, vonalkód/QR kód olvasó, dokumentumolvasó, digitális aláírás, virtuális és kiterjesztett valóság (VR/AR), illetve okos/hőkamera funkciók. Szoftverünket folyamatosan fejlesztjük a piaci igényeknek megfeleleően.


A központosított management rendszeren keresztül az összes kijelző egyedileg vezérelhető. Működtethető Linux, Windows, Android, illetve Samsung, LG lejátszó rendszereken is. Ha esetleg elmegy az internet, vagy a mobilnet, akkor sem áll meg a rendszer, hanem a memóriában lévő adatokat lejátszva üzemel tovább. Amint visszajön az adatkapcsolat (és esetleg ezen idő alatt változtattunk valamit a tartalmon), akkor az azonnal frissül a felhőn keresztül. Mind beltérre, mind kültérre telepíthető, illetve a nem hagyományos méretű kijelzőket is kezeli.


Kényelem


A rendszer jogosultság kezelése lehetővé teszi, hogy az adott kijelzőkön futó tartalomhoz kizárólag az arra jogosult felhasználók tudjanak hozzáférni, tartalmakat megosztani és módosítani. A monitorokon másodpercek alatt szerkeszthető és megjeleníthető szöveges, információs sáv, mely lehetőséget biztosít az azonnali tájékoztatásra. A lejátszható tartalmak lehetnek képek, videók, a szöveges tartalmak pedig grafikus segítsége nélkül is könnyedén összeállíthatók.


Egyszerűség


A kijelzők tartalma időzítéssel előre beállítható. Amennyiben az előre beállított tartalmon módosítani szeretnél, azt gyorsan és egyszerűen megteheted az adminisztrációs felületen keresztül. A felületek szélessávú interneten azonnal frissíthetők. A felületekre egyedi sávok hozhatók létre, melyek segítségével a cég logója, a helyi időjárás, illetve üdvözlő, köszöntő üzenetek, illetve a vendégek/ügyfelek számára aktuális, fontos információk is megjeleníthetők.


Ha felkeltettük az érdeklődésed, és tudsz olyan irodaházat, ahol hasznos lenne egy ilyen rendszer használata, akkor keress minket elérhetőségeink bármelyikén!



bottom of page