top of page

Irodaházak - Digitális Elektronikus Keretrendszer (SoliDEyes)

Ahogy előző írásunkban megígértük, most bemutatjuk nektek az általunk kifejlesztett Digitális Elektronikus Keretrendszert. Ennek lényege, hogy a digitális kijelzőkön a hagyományos lejátszási funkciók mellett lehetőség nyílik különböző szenzorok jelére személyre szabott kommunikációt indítani. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egy döntési fa fut le a háttérben a szenzor jelére reagálva, ami egyedi tartalmat fog megjeleníteni attól függően, hogy mit érzékel a szenzor: pl. QR-kód, vagy életkor, illetve a felhasználó neme, esős idő, stb.


A tartalommegjelenítő szoftverünknek (SolideEyes) köszönhetően a módosítások azonnal megjelennek a kijelzőkön és nem kell egyesével pendrive-okkal bíbelődni az esetlegesen nehezen megközelíthető kijelzők esetében sem. Ez nagyon hasznos tulajdonság, ha például egy irodaházban 10-20-30 kijelző is megtalálható, amin akár azonos vagy különböző tartalmat szeretnénk futtatni, hiszen 1 ember 1 gép előtt ülve el tudja intézni a módosításokat, de igény esetén ebben mi is tudunk segíteni. Ennek a programnak a használata nem igényel programozói tudást, bárki könnyen el tudja sajátítani. Ezen felül cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a hardver beszerzésétől kezdve a telepítésen át, egészen az egyedi projektek igény szerinti megtervezésében/kivitelezésében.


A SoliDEyes felhőalapú szoftverben használható érintőképernyős megoldás, digitális térkép útvonalkeresővel, kamera, nyomtató, QR-kód generátor, vonalkód/QR kód olvasó, dokumentumolvasó, digitális aláírás, virtuális és kiterjesztett valóság (VR/AR), illetve okos/hőkamera funkciók. Szoftverünket folyamatosan fejlesztjük a piaci igényeknek megfeleleően.


A központosított management rendszeren keresztül az összes kijelző egyedileg vezérelhető. Működtethető Linux, Windows, Android, illetve Samsung, LG lejátszó rendszereken is. Ha esetleg elmegy az internet, vagy a mobilnet, akkor sem áll meg a rendszer, hanem a memóriában lévő adatokat lejátszva üzemel tovább. Amint visszajön az adatkapcsolat (és esetleg ezen idő alatt változtattunk valamit a tartalmon), akkor az azonnal frissül a felhőn keresztül. Mind beltérre, mind kültérre telepíthető, illetve a nem hagyományos méretű kijelzőket is kezeli.


Kényelem


A rendszer jogosultság kezelése lehetővé teszi, hogy az adott kijelzőkön futó tartalomhoz kizárólag az arra jogosult felhasználók tudjanak hozzáférni, tartalmakat megosztani és módosítani. A monitorokon másodpercek alatt szerkeszthető és megjeleníthető szöveges, információs sáv, mely lehetőséget biztosít az azonnali tájékoztatásra. A lejátszható tartalmak lehetnek képek, videók, a szöveges tartalmak pedig grafikus segítsége nélkül is könnyedén összeállíthatók.


Egyszerűség


A kijelzők tartalma időzítéssel előre beállítható. Amennyiben az előre beállított tartalmon módosítani szeretnél, azt gyorsan és egyszerűen megteheted az adminisztrációs felületen keresztül. A felületek szélessávú interneten azonnal frissíthetők. A felületekre egyedi sávok hozhatók létre, melyek segítségével a cég logója, a helyi időjárás, illetve üdvözlő, köszöntő üzenetek, illetve a vendégek/ügyfelek számára aktuális, fontos információk is megjeleníthetők.


Ha felkeltettük az érdeklődésed, és tudsz olyan irodaházat, ahol hasznos lenne egy ilyen rendszer használata, akkor keress minket elérhetőségeink bármelyikén!34 megtekintés
bottom of page