top of page

Kételkedsz a digitális technológia eredményességében? Ha igen, gyere és olvass tovább!

Napjainkban a digitális technológia szerepe folyamatosan felértékelődik a kereskedelemben. Egyre több iparágban szentelnek figyelmet a digitális megjelenésre. A Digitális Reklámnak az ügyfélköre többfajta iparágból tevődik össze: éttermek, szállodák, gyógyszerárak, fürdők, áruházláncok stb. Ha érdekel, hogy a digital signage megoldások hogyan tudnak érvényesülni

irodaházakban, akkor itt: https://bit.ly/3Hwz43J

kórházakban, akkor itt: https://bit.ly/3puyA89

fürdőkben akkor itt: https://bit.ly/3prMTdk

hotelekben, akkor itt: https://bit.ly/3huWXhC

éttermekben, akkor itt: https://bit.ly/3pucNNH olvashattok utána.


Nehezen tudod elképzelni, hogy a digital signage hatékonyan tud működni? Nem vagy meggyőzve arról, hogy a digital signage megoldásba tett befektetésed egy idő után megtérül? Összeszedtünk neked néhány kutatási eredményt, ami a kereskedelem digitális transzformációjával kapcsolatos:

digitális reklám totem kioszl hotel étterem
Totemünk és kioszkunk "bevetésen"

• Nyilvános helyszíneken a digitális média több ügyfelet ér el, mint az internet vagy a Facebook.

• 8-ból 10 ügyfél lépett be boltba csupán azért, mert digitális reklám felkeltette az érdeklődését.

• A vásárlók több, mint 40%-a szerint a digitális kijelzők megváltoztathatják a megvásárolt termékek listáját, mivel releváns információkat nyújtanak a vásárlás helyszínén.

• A megkérdezettek 68%-a egyetértett abban, hogy a digitális reklámhirdetések befolyásolják a jövőben megvásárlandó termékekre vonatkozó döntésüket.

• A megkérdezettek 71%-a mondta, hogy a digitális hirdetőtáblákon futó reklámok figyelemfelkeltőbbek, mint az online hirdetések és 46%-a nyilatkozta, hogy figyelemfelkeltőbbek a televíziós hirdetéseknél.

• A digitális hirdetések visszahívási aránya 83%.

• Az emberek 80%-a néz meg egy videót, míg az emberek csupán 20%-a olvas el egy szöveget.

• Egy márka ismertségének 23%-os növekedése figyelhető meg, ha a közösségi média kampányt digital signage hirdetésekkel is erősítik.

• A felnőttek 80%-a az elmúlt hónapban látott digital signage hirdetéseket, és 70%-uk ezt követően nem tervezett vásárlást hajtott végre.


Saját tapasztalat alapján elmondhatjuk, hogy a modern digitális megjelenés fokozza az ügyfélélményt és növeli a vállalat imázsát, hiszen a figyelemfelkeltő digitális tartalomnak köszönhetően odavonzza az emberek tekintetét és növeli a kosárértéket lehetőséget adva a keresztértékesítésre is. Nagy kényelmet és hatékonyságot tud biztosítani a digitális megjelenés, hiszen előre időzíthetőek a grafikai kampányok, akciók, lehetőség van a kommunikáció automatizálása. Másik nagy előny, hogy az összes kijelző tartalma egy helyről szerkeszthető, frissíthető, így nagyfokú rugalmasságot biztosít, az adott helyzethez rugalmasan alkalmazkodó megoldást jelent a használatuk.


Több ügyfelünk is elégedett volt a szolgáltatásunkkal. Itt látható néhány vélemény:



partner reklám molino hirdetés
Együttműködünk a molino.hu-val


„Mi a Molino Kft-nél évek óta dolgozunk a Digitálisreklám.hu Kft-vel. Érintőképernyős digitális eszközeiket, megoldásaikat bérlésre és megvásárlásra is ajánljuk.” Varga Richárd








„Először dolgoztam a Digitális Reklámmal, de ilyen gyors, kreatív és pontos csapattal még nem találkoztam. Köszönjük még egyszer a szuper oszlopokat és a kiváló munkát, TÖKÉLETES lett, amit összeraktatok az anyagainkból, szinte mindenki megállt kicsit megnézni. Gratula és köszönet az egész csapatnak! ” Andor Katalin



„Egy digitális totemoszlop bérlése kapcsán fordultunk a Digitális Reklámhoz. Megcsavartuk azzal, hogy a rendezvény előtt az utolsó pillanatban kezdtünk el velük beszélgetni. Ilyen gyorsaságot és pontosságot még nem láttam. A totemoszlopot úgy összerakták nekünk pillanatok alatt, hogy csak pislogtunk. Arról nem is beszélve, hogy elképesztően jó lett! Na és az sem elhanyagolható, hogy órát lehetne hozzájuk igazítani, úgy szállítanak. Csak ajánlani tudom Őket!” Takács László



Ha a cikk olvasása után úgy érzed, hogy számodra is hasznos, és üzletileg jó döntés lenne a digitális megjelenés, akkor keress minket bátran elérhetőségeink bármelyikén!

bottom of page