top of page

Legfrissebb újításunk, avagy mit érdemes tudni a digitális LCD polc kijelzőkről?

Innováció terén nem ismerünk lehetetlent! Szeretnénk nektek bemutatni legfrissebb újításunkat, a digitális polc kijelzőt! Tudomásunk szerint Magyarországon elsőként forgalmazzuk a Digitális LCD polc kijelzőket. Hogyan érdemes ezt elképzelni? Tovább olvasva megtudhatjátok a választ! 😉


A digitális polc kijelzőt főképp boltokban, drogériákban érdemes használni, ahol az adott termékek alatt egy sávban található egy kijelző, melyek alatt digitálisan láthatók a termékek nevei és árai. Ugyebár több helyen is találkoztatok már ennek a kijelzőnek a hagyományos, papíralapú változatával, de miért is éri meg alkalmazni a digitális polc kijelzőt?

Digitális polckijelző reklám verseny boltok kereskedés  marketing
Digitális polckijelző

Miért jó a digitális polc kijelző?

1. Környezetvédelem:

A mai világban központi és magasprioritású téma lett a környezettudatosság. A digitális kijelzőknek köszönhetően lehetőség van a papír helyettesítésére a termékkiírásokkal, ezzel óvva a környezetet.


2. Higiénia:

A covid-19 járvány idején kiemelt hangsúlyt kapott a higiénia a fertőzés elkerülése végett. Mivel a digitális polc kijelző tartalma központi vezérléssel módosítható, nincs szükség a termékcédulák rendszeres cseréjére, ezáltal növelhető a higiénia és csökkenthető a fertőzés valószínűsége.


3. Költséghatékonyság:

A digitális polc kijelző beszerzése egyszeri nagyobb költséget jelent a cégek számára, viszont az üzemeltetése - a minimális áramfogyasztást leszámítva - nem fog extra, plusz költséget jelenteni, így hosszútávon nézve mindenképpen költséghatékony megoldásnak számít.


4. Vásárlási kedv növelése:

A digitális polc kijelzőkön a termékek megjelenítése mellett a videóhirdetések lejátszására is lehetőséget biztosít, ami odavonzza a vásárlók figyelmét, így hatékonyan növelheti a vásárlási kedvet és az impulzív vásárlásokat.


Digitális polckijelző reklám verseny boltok kereskedés  marketing
Digitális polcok

5. Versenyelőny:

Mivel tudomásunk szerint Magyarországon még nincs forgalomban digitális LCD polc kijelző, így aki időben nyit az innováció felé, versenyelőnyre tehet szert. Emellett növelheti a cége presztízsét, ami javíthatja a vásárlói élményt, illetve a vásárlói elköteleződéshez is hozzájárulhat.


Gyakorlati példa a digitális polcra:


6. Hatékonyság:

A digitális polc kijelző működtetése energiahatékony megoldásnak bizonyul, hiszen a termékek nevei és árai azonnal változtathatók, illetve több termék megjelenítésére is lehetőséget nyújt.

Digitális polckijelző reklám verseny boltok kereskedés  marketing
Digitális polc - lehetőségek

Ha elgondolkoztál a digitális polc kijelző igénybevételéről, akkor jó hírünk van, mert van lehetőséged többféle kijelző közül is választani. Méret tekintetében vannak 23,1” (58x5 cm), 35” (88x5 cm), 37” (90x25 cm), 47,1” (120x5 cm) képátlójú kijelzőinkmegvásárlására, illetve bérlésre, tesztelésre. A kijelzők vertikálisan és horizontálisan is felszerelhetőek, így bármilyen polckialakítás, illetve bolti/áruházi elrendezés esetén a tökéletes helyre szerelhetőek.


Ha kíváncsiak vagytok, hogy a gyakorlatban hogyan működik és hogyan néz ki a digitális polc kijelző, tartsatok velünk a kiállításokra, vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot egy virágzó együttműködés érdekében!
























bottom of page