top of page

Rendezvények és digital signage kijelzők- Hogy mi közük egymáshoz?

Ha ősz, akkor konferenciaszezon! A tavaly őszi konferencia időszak a COVID miatt igen rövid volt minden kiállítónak, de idén mi már teljes gőzzel várjuk a 2021-es szezont! Ha te is tervezel a jövőben rendezvényekre járni, akkor van számodra egy jó hírünk!


Általában a rendezvényeken és a konferenciákon több cég is szokta magát képviseltetni, és a nagy verseny miatt nehéz kiemelkedni. Ha szeretnéd kihozni a rendezvényekből a lehető legtöbbet, akkor a digital signage kijelzőket neked találták ki!

reklám digitális totem oszlop okososzlop hirdetés térkép lakás kiállítás
Totemünk a rendezvény térképével a Lakás Kiállításon

Miért jó a digitális reklám megoldása kiállításokon, rendezvényeken?

A kijelzőkön futó színes képi és videó tartalmak látványosan mutatják be a kiállító cég termékeit, szolgáltatásait, akcióit. A mozgóképek messziről felkeltik a látogatók figyelmét, így a terem másik oldaláról is téged fognak észrevenni, és a kíváncsiságuk hozzád tereli őket. A modernitás mellett megoldásunk nagy előnye, hogy bármikor, bárhonnan, akár a kiállítás alatt is, módosítható a kijelzőkön megjelenő tartalom, mivel igény esetén grafikusaink a rendezvények alatt is folyamatos „ügyeletet” tartanak módosítási kérések céljából. Így amiatt sem kell aggódnod, hogy a rendezvény előtti hajtásban valami lemarad egy képről vagy esetleg van egy helyesírási hiba a plakáton, mert csapatunk azt is gyorsan tudja javítani és frissíteni a kijelzőn a rendezvény közben. Nincs szükség nyomdára, roll-up-okra, szórólapokra, időt és pénzt takaríthat meg digitális, kommunikációs kijelzőinkkel.



digitális reklám kiállítás digital signage totem rendezvény
Példa a totemünk kezdőképernyőjének kialakítására

Rendezvényszervező cégek kérésére olyan kommunikációs felületeket hozunk létre, melyeken a programokkal, a kiállítókkal, a szponzorokkal kapcsolatos információk, képek, videók egymás után folyamatosan, illetve a képernyőt megérintve jelennek meg az érdeklődők számára.


Sok kiállításszervező kéri, hogy jelenítsük meg a kiállítóikat térképen ABC sorrendben. A digitális útvonaltervezővel könnyedén megtalálják az érdeklődők a keresett cégek kiállítói standjait. (nem kell bóklászni) 😉












Milyen eszközöket és szolgáltatásokat tudtok használni a kiállításokon és rendezvényeken?

o érintőképernyős információs oszlopok,

o interaktív kioszkok,

o digitális monitorok guruló állványon (könnyen mozdítható, fékezhető),

o komplett grafikai tervezés animációkkal,

o tartalom módosítása a konferencia alatt (igény esetén grafikai ügyelet a rendezvény alatt: szinte azonnal megjelenítjük az új üzeneteket a kijelzőkön),

o digitális eszközök leszállítása, üzembe helyezése, üzemeltetése, felügyelete a konferencia alatt, elszállítás a rendezvény végén,

o modern, látványos, high-tech megjelenés.


Lelkes csapatunk néhány tagja pár digitális megoldásunkkal a háttérben

Ha kíváncsiak vagytok, hogy a gyakorlatban hogyan működnek az eszközeink, akkor tartsatok velünk a kiállításokon, vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot egy virágzó együttműködés érdekében!

+36-30-639-55-04







bottom of page