• simpesdesign

A digitális reklám előnyei éttermek esetében – második rész

Ahogy ígértük, folytatjuk blogunkat a digitális


reklám szerepéről éttermek esetében. Legutóbbi blogbejegyzésünkben általánosságban írtunk az éttermekről, de mivel szállodák és hotelek éttermeiben is jelen vagyunk, ezért ebben az írásban inkább ezt a témát fejtjük ki részletesebben.


Nézzük meg milyen digitális reklám megoldások léteznek szállodák, hotelek éttermeinek részére.


1) Beltéri megoldások:


a. Digitális fali kijelzők modern digitális étlappal, látványos ételfotókkal, videókkal.


b. Az étterem bejáratánál érintőképernyős kioszk, digitális étlap több nyelven, ahol a vendégek megtekinthetik az étel és italkínálatot mielőtt belépnének az étterembe.


c. Inte


raktív tablet digitális étlappal, a papíralapú étlap helyett, több nyelven, igény esetén kiegészíthető további tartalommal: speciális éttermi ajánlatok, elégedettségi kérdőívek stb.

Tablet védelmi opciók: tok, biztonsági üveg és töltésre alkalmas dokkoló.


d. Kirakati extra magas fényerejű kijelző, amely éjjel-nappal 7/24 órában folyamatosan „csábítja” az étterembe ínycsiklandozó ételfotókkal, videókkal a járókelőket.


2) Kültéri megoldások:


a. Időjárásálló, vandálbiztos, interaktív digitális étlap az étterem külső falán az ügyfélélmény növelése és a magasabb „kosárérték” elérése céljából.


Tapasztalataink szerint a digitális technológia pozitív hatásai a következők:


- A modern digitális megjelenés fokozza az ügyfélélményt és növeli a vállalat imázsát,


- Figyelemfelkeltő digitális tartalom, mely odavonzza az emberek tekintetét és növeli a kosárértéket lehetőséget adva a keresztértékesítésre,


- Előre időzíthető grafikai kampányok, akciók látványos megjelenítése, kommunikáció automatizálása, emberi erőforrás igények előre tervezhetővé válnak,- Az összes kijelző tartalma egy helyről szerkeszthető, frissíthető, a központi rendszerről történő kép, videó, kommunikáció menedzsment, illetve az eszközök távoli elérése rugalmas, az adott helyzethez rugalmasan alkalmazkodó megoldást jelent,


- Papíralapú kommunikációs anyagok csökkentése, nyomdai költségek minimalizálása és környezetvédelmi szempontok előnyben részesítése.


Az alábbi linken keresztül megtekintheti saját fejlesztésű, felhőalapú digital signage szoftverünk lehetséges felhasználási területeit és egy rövid kávés kampány elkészítésének menetét:https://www.youtube.com/watch?v=6PuzpNLBMkc&t=68s
Most pedig bemutatatjuk néhány megvalósult projektünket.
BELTÉRI MEGOLDÁSOK


a) Fali kijelzők digitális étlappal


- látványos, modern megjelenés, mely segíti a vendéget a ételválasztásban


- csökkenti az észlelt várakozási időt, fokozza a vendégélményt


- könnyen, gyorsan cserélhető digitális tartalom, napi menü megjelenítése


SandwichHeaven digitális étlap

LaMenza digitális étlap (Auchan)b) Beltéri érintőképernyős 23” kioszk digitális étlap


HolidayInn Hotel Budaörs, éttermi digitális kioszk

HolidayInn Hotel Budaörs, éttermi digitális kioszk
NOBU Budapest étterem, Kempinszki Hotel, digitális étlap, egyedi gyártásc) Érintőképernyős tablet digitális étlappalSamsung Galaxy Tab A 10.1

kijelző átmérője: 25,7 cm (10,10")

érintőképernyő
Tablet kiegészítők:

Átlátszó/fekete szilikon hátlap kijelző védő biztonsági üveggel dokkoló állomással


d) Kirakati extra magas fényerejű kijelzőThe Selection Bistro kirakati digitális menü

KÜLTÉRI MEGOLDÁSOK


Kültéri érintőképernyős 23” kioszk digitális étlap példa
Nobu Budapest, Kempinszki hotel, kültéri digitális étlap


Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt Önöknek, ami a hardver beszerzését, telepítését, a szoftver elemek installálását, a rendszer üzemeltetését, grafikus tartalomszerkesztő szolgáltatást foglal magában. Igény esetén pedig országos szervizhálózatunk is rendelkezésre áll.


Amennyiben javaslataink felkeltették érdeklődésüket, szívesen állunk rendelkezésükre egy személyes találkozóval, amely lehetőséget adhat számunkra az Önök által meghatározott stratégia megismerésére, megértésére. Célunk a digitális reklám (digital signage) eszközeinek, megoldásainak segítségével, valamint megszerzett gyakorlati tapasztalataink hozzáadásával a legmegfelelőbb koncepció közös kialakítása, az Önök igényeihez leginkább illeszkedő, teljes körű ajánlat elkészítése.

2_DigRek_logo_picture_white.png

ELÉRHETŐSÉGÜNK

1117 BUDAPEST PRIELLE KORNÉLIA UTCA 19/G, FÖLDSZINT 1.

+36 1 464 43 80

+36 30 639 55 04

KEEP UDPATED

social_icons-06.png