top of page

A digitális reklám előnyei éttermek esetében - első rész

Legutóbbi cikksorozatunkban a digitális reklám szerepéről írtunk fürdők kapcsán. Mivel több iparágban jelen vagyunk, ezért most az éttermekkel kapcsolatos tapasztalatainkat osztjuk meg veletek.


Miért lehet hasznos a digitális reklám kiépítése éttermekben?


Mert a digitális technológia pozitív hatásai a következők:

menza étterem okoskijelző digitális reklám
A LaMenza kijelzője figyelemfelkeltő tartalommal

- Figyelemfelkeltő a digitális tartalom, odavonzza a vendégek tekintetét, ami az étterem kirakatában még hatásosabb, hiszen a járókelőket is megcélozhatja a tartalom.


- Előre időzíthetőek a grafikai kampányok, látványosan megjeleníthetőek az akciók és van lehetőség a kommunikáció automatizálása is. A kijelzők tartalma automatikusan frissülni fog a beállításoknak megfelelően.


- Központi rendszerről történik a kép, a videó, a kommunikáció menedzsment és az eszközök távoli elérése. Ezek miatt például könnyű a napi menüsort megváltoztatni, vagy akár ünnepnapi grafikával/animációval ellátni.


- Messziről is látható a kijelző, így olyan éttermekben, gyorséttermekben, ahol jellemző a sorban állás, ott a vendégek már a várakozás közben láthatják a menüsort, esetleg az ételek kinézetét is, így könnyítve meg a döntést. Ezek mind növelik a vásárlói élményt.


- Tableteken futó digitális étlap segítségével modernebbé válik az étterem, az étel -, italválaszték módosítása esetén nincs nyomdaköltség, nem beszélve a környezettudatosságról. A digitális étlap egyszerűen kiegészíthető speciális éttermi ajánlatokkal, akciókkal, eseményekkel, elégedettségi kérdőívekkel. A tabletek könnyedén feltöltve tarthatóak 10/20 tabletet folyamatosan töltő dokkoló segítségével.


- Érintőképernyős kioszk helyezhető el az étterem bejáratánál több nyelven, ahol a vendégek megtekinthetik az étel és italkínálatot mielőtt belépnének az étterembe.



A rendszer használata nem igényel speciális tudást, így bátran ajánljuk bárkinek IT tudás nélkül is.


Szoftver


A felhőalapú SolidEyes rendszeren keresztül azonnal megjelennek a módosítások, melyek szerkesztéséhez nem szükséges IT tudás.


Itt látható egy rövid bemutatkozó videó a SolidEyes-ról:



A SolidEyes rendszerről az összes vállalati kijelzőt egy böngészőből elérhető adminisztrációs felületen kezelheti. A felület egyszerű működése biztosítja, hogy gyorsan elsajátítható legyen bárki számára. Azonos tartalom több eszközön is megjeleníthető és rugalmasan kezelhető, mely kijelzőkön fussanak ugyanazok és melyen más tartalmak, akár időzítve reggeli-ebéd-vacsora időszakokra bontva.


Kényelem


A rendszer jogosultságainak kezelése lehetővé teszi, hogy az adott kijelzőkön futó tartalomhoz kizárólag az arra jogosult felhasználók tudjanak tartalmakat megosztani és módosítani. A monitorokon másodpercek alatt szerkeszthető és megjeleníthető szöveges, információs sáv, mely lehetőséget biztosít az azonnali tájékoztatásra. A lejátszható tartalmak: képek, videók, szöveges tartalmak grafikus segítsége nélkül is könnyedén összeállíthatók.


Egyszerűség


A kijelzők tartalma időzítéssel előre beállítható. Amennyiben az előre beállított tartalmon módosítani szeretne, azt gyorsan és egyszerűen megteheti az adminisztrációs felületen keresztül. A felületek szélessávú interneten azonnal frissíthetőek. A felületekre egyedi sávok hozhatók létre, melyek segítségével a cég logója, a helyi időjárás, illetve üdvözlő, köszöntő üzenetek, vagy a vendégek/ügyfelek számára aktuális, fontos információs is megjeleníthetők.


A következő blogbejegyzésünkben megírjuk majd, hogy milyen digitális megoldásokkal lehet fejleszteni a hotelek éttermi részét. Tartsatok velünk!



bottom of page