top of page

A digitális reklám előnyei fürdők esetében – első rész

Manapság egyre fontosabb szerepet kap az, hogy valahogy kitűnjön egy fürdő a versenytársai közül. Az egyik legjobb megoldás a digitális reklám alkalmazása.

digitális reklám fürdő totem kioszk recepció előny
Az általunk telepített okoskijelzők a Rudas Gyógyfürdő pénztáránál

A digitális technológia alkalmazásának legnagyobb előnyei fürdők esetében:


- Előre időzíthetők a grafikai kampányok, akciók látványos megjelenítése, kommunikáció automatizálása.

- Központi rendszerről történik a kép, a videó, a kommunikáció menedzsmentje, valamint az eszközök távoli elérése.


A felhőalapú SolidEyes rendszeren keresztül azonnal megjelennek a módosítások, melyek szerkesztéséhez nem szükséges IT tudás.


Itt látható egy rövid bemutatkozó videó a SolidEyes-ról:



Az interaktív digitális megoldások előnyei:


- A nagy forgalmú területeken, közlekedőfolyosókon rengeteg információt lehet megjeleníteni az interaktív kijelzőn, melyek messziről is jól láthatóak. Megérintve a „csempéket”, további képek, videók, szöveges részek jeleníthetőek meg a fürdő szolgáltatásairól: gyógyászat, masszázs, rendezvények, konferenciák, szülinapok, stb.


- Az érdeklődők kiválaszthatják a számunkra hasznos, releváns tartalmat és annak megfelelően tudnak navigálni a felületen.


- Statisztikai rendszerünk méri a megérintett területek számát, illetve megjelenési időtartamát, így azonnali visszajelzést kapunk az interaktív kijelző használatáról, hasznosságáról, valamint arról, hogy a fürdő milyen szolgáltatásai érdekli leginkább a vendégeket.


- A statisztikai eredményekből levonva a következtetéseket, gyorsan tudunk reagálni a változó igényekre, át lehet alakítani a kijelzők tartalmát az ügyfelek igényeinek leginkább megfelelő verzióra, továbbá a fürdő jövőbeli stratégiájának kialakításában nagy segítséget nyújt.


- A vendégeket vonzza a modern technológia, szeretik érintésvezérléssel használni a kijelzőket.


- A digitális felületeken az adott témának megfelelő QR kódok elhelyezésével a látogatók könnyűszerrel beolvashatják az adatokat mobiltelefonjukba, s ezáltal egyből el tudják menteni az elérhetőségeket: telefonszám, e-mail cím, stb.


- Digitális kérdőívek segítségével további hasznos, szinte azonnali, információt nyerhetünk a vendégek véleményéről, elégedettségéről. Nézzétek meg az alábbi galériát a statisztikai lehetőségekről:


digitális reklám fürdő totem kioszk kijelző előny jegyek árak
Az egyik angol menüpont a Rudas Gyógyfürdő totemjén

A fentebb leírt dolgok tükrében bátran kimondható, hogy digitális megoldások alkalmazásával pozitív benyomás érhető el a fürdőt látogató emberek esetében, akik ezt a pozitív benyomást nagy valószínűséggel elújságolják majd ismerőseiknek, ezáltal még több vendéget csábítva a fürdőbe.


Következő blogbejegyzésünkben megírjuk, hogy tapasztalataink alapján fürdők esetében melyek azok a pontok, ahol a legnagyobb hatás érhető el különböző totemek, kioszkok és egyéb digitális megoldások alkalmazásával és azt is, hogy miért. Tartsatok velünk!

bottom of page