top of page

Hotelek - második rész

Ahogy ígértük a korábbi cikkünkben, most ellátunk titeket néhány tanáccsal, hogy a digitális megoldásokat hogyan érdemes felhasználni hotelekben.


A totemeket elhelyezheted a hotel lobby/recepció részen, hiszen ez nagyon hasznos mind a vendégek, mind pedig a hotel számára. Érdemes nagyméretű érintőképernyős információs oszlopot felszerelni, annak érdekében, hogy a recepció közelében megforduló emberek könnyen észrevehessék. Milyen tartalmat érdemes rajta futtatni? Egyrész promóciós videókat a hotelről a szálloda imázsának növelése érdekében. Másrészt a vendégélmény növelése érdekében a vendégek tájékoztatására digitális térképet a hotelről, fotók és videók a környék nevezetességeiről, gasztronómiai, wellness és sportolási lehetőségekről. Harmadrészt pedig az értékesítés ösztönzésére ideális tartalom a figyelemfelkeltő interaktív tartalom a hotel szolgáltatásairól: étterem, wellness/masszázs, rendezvények, események, akciók.


totem hotel digitális reklám kijelző recepió
A Castellum Hotelben található totemünk

A digitálisreklám megoldásokat a hotelek konferenciatermében is érdemes elhelyezned. Ennek oka, hogy a papíralapú megállítótábla helyett a digitális táblák növelik a hotel modernitását és segíti a vendégek eligazodását az épületben. Kisméretű (10-12” képátlójú) digitális kijelzőket célszerű felszerelni a termek ajtaja mellé a falra. Milyen tartalom lenne a legideálisabb? Az aktuális rendezvény neve, a cég logója és egyéb fontos információk jeleníthetőek meg a kijelzőkön. A digitális megoldások előnye, hogy a kijelzők tartalma távolról előre megszerkeszthető, időzíthető, így, ha váratlan módosítás lenne a programban, a rendezvény alatt is bármikor módosítható a tartalom.

tárgyaló okoskijelző digitális reklám hotel castellum
tárgyaló okoskijelző digitális reklám hotel castellum

A tárgyalók környékén található kijelzők


A harmadik értékes terület, a hotelek éttermi része, amit a digitális megoldásokkal fejleszteni lehet. Érdemes lehet érintőképernyős kioszkot az étterem bejáratánál elhelyezni, amin több nyelven fut a tartalom, hogy a vendégek megtekinthessék az étel és italkínálatot mielőtt belépnének az étterembe.Az étterem belépve a szobák regisztrációját könnyen lehet kezelni érintőképernyős kijelzőn a reggeli és a vacsora idején, a hagyományos papíralapú regisztráció helyett. Az érintőképernyős tablet - digitális étlappal - igény esetén kiegészíthető további tartalommal, mint például speciális éttermi ajánlatok, elégedettségi kérdőívek; tablet védelmi megoldások: biztonsági tok/üveg és a tablet-ek töltésére alkalmas dokkoló.


Castellum Hotel Hollókő digitális étlap reklám kijelző
Részlet a Castellum Hotel digitális étlapjából

Ha Te is szeretnéd céged kommunikációs felületeit digitális technológiákkal bővíteni, keress minket személyre szabott ajánlatunkért látványtervekkel.




bottom of page